Metodologie de evaluare a cursului Elemente fundamentale de antreprenoriat
Documentul poate fi consultat AICI
Metodologie de evaluare a planurilor de afaceri elaborate de studenți (draft)
Documentul poate fi consultat AICI
Metodologie de acordare a sprijinului financiar pentru studenții din grupul țintă (draft)
Documentul poate fi consultat AICI
Metodologia de lucru utilizată în cadrul activității de consiliere profesională
Metodologia de lucru utilizată în cadrul activității de consiliere profesională, pentru proiectul - „Creșterea calității programelor de studii universitare prin formarea resursei umane și promovarea culturii antreprenoriale în rândul studenților” – ProForm. Documentul este accesibil AICI.
Metodologie de evaluare și monitorizare a pilotării cursurilor antreprenoriale
Metodologie de evaluare și monitorizare a pilotării cursurilor antreprenoriale din Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, aferentă proiectului „Creșterea calității programelor de studii universitare prin formarea resursei umane și promovarea culturii antreprenoriale în rândul studenților – ProForm”, POCU/379/6/21, cod MySMIS: 124981. Documentul este accesibil AICI.
Metodologie selectie GT CD
Prezenta metodologie a fost elaborată în cadrul proiectului cu titlul „Creșterea calității programelor de studii universitare prin formarea resursei umane și promovarea culturii antreprenoriale în rândul studenților – ProForm”, POCU/379/6/21, cod MySMIS – 124981, finanţat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.
Metodologia este realizată în vederea recrutării și selectării grupului ţintă format din cadre didactice, aferentă activităţii A3 ”PROGRAM INTEGRAT DE PERFECŢIONARE PROFESIONALĂ A PERSONALULUI DIDACTIC UNIVERSITAR”, desfăşurată în cadrul proiectului. Perioada de implementare a proiectului este de 24 de luni. Activitatea A3 se va desfășura în perioada 28 mai 2019 – 27 iunie 2020 (conform Notei de acceptare a Notificării nr.2, vers.3/01/10/2019 la contractul de finanțare nr. 37390/27.05.2019).
Metodologia de recrutare și selecție a grupului țintă – cadre didactice poate fi consultată aici:
A3.1_Metodologie_selectie_grup_tinta_v2
Anexele aferente prezentei metodologii pot fi consultate aici:
Anexa 2-Declaratie de disponibilitate_124981
Anexa 3-Declaratie de apartenenta la grupul tinta_124981
Anexa 4-Declaratie de evitare a dublei finantari_124981
Anexa 5-Cerere de inscriere in grupul tinta_124981
Lista actelor necesare pentru înscrierea la cursul de perfecționare profesională dedicat cadrelor didactice poate fi consultata aici:
Acte_necesare_inscriere_GT_CD_124981
Metodologie de formare a personalului didactic
Prezenta metodologie a fost elaborată în cadrul proiectului cu titlul „Creșterea calității programelor de studii universitare prin formarea resursei umane și promovarea culturii antreprenoriale în rândul studenților – ProForm”, POCU/379/6/21, cod MySMIS – 124981, finanţat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.
Prezenta metodologie este realizată în vederea formării grupului ţintă de cadre didactice, aferentă activităţii A3 ”PROGRAM INTEGRAT DE PERFECŢIONARE PROFESIONALĂ A PERSONALULUI DIDACTIC UNIVERSITAR”, desfăşurată în cadrul proiectului „Creşterea calităţii programelor de studii universitare prin formarea resursei umane şi promovarea culturii antreprenoriale în randul studenţilor – ProForm”, POCU/379/6/21, cod MySMIS - 124981, finanţat prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020.
Metodologia poate fi consultată aici: ACCESEAZA LINK
GHID METODOLOGIC DE ELABORARE A MATERIALULUI DIDACTIC PENTRU STUDENȚI “ELEMENTE FUNDAMENTALE DE ANTREPRENORIAT”
Prezentul ghid metodologic constituie un sprijin în demersul de elaborare a materialului didactic aferent cursului “Elemente fundamentale de antreprenoriat” destinat studenților din cadrul proiectului POCU/379/6/21 „Creșterea calității programelor de studii universitare prin formarea resursei umane și promovarea culturii antreprenoriale în rândul studenților – ProForm”.
Ghidul poate fi consultat aici: ACCESEAZA LINK
Procedură de evaluare a grupului ţintă – cadre didactice la finalizarea cursului STRATEGII MODERNE DE FORMARE A CADRELOR DIDACTICE PENTRU DISEMINAREA NOȚIUNILOR DE ANTREPRENORIAT
Scopul prezentei proceduri este de a descrie metodologia de organizare şi desfăşurare de evaluare a grupului ţintă – cadre didactice la finalizarea cursului “STRATEGII MODERNE DE FORMARE A CADRELOR DIDACTICE PENTRU PREDAREA ANTREPRENORIATULUI” aferentă proiectului „Creşterea calităţii programelor de studii universitare prin formarea resursei umane şi promovarea culturii antreprenoriale în rândul studenţilor – ProForm”.
Procedura poate fi consultată aici: ACCESEAZA LINK
Metodologie selecţie grup ţintă-elevi
Prezenta metodologie a fost elaborată în cadrul proiectului „Creșterea calității programelor de studii universitare prin formarea resursei umane și promovarea culturii antreprenoriale în rândul studenților – ProForm”, POCU/379/6/21, cod MySMIS - 124981, finanţat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, finanţat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, perioada de implementare a proiectului fiind de 24 de luni.
Prezenta metodologie este aferentă activităţii, A5. „Pachet integrat de măsuri pentru sprijinirea creşterii participării la învăţământul terţiar universitar”, subactivitatea: A5.1. Organizarea de campanii de conştientizare destinate grupului ţintă elevi, desfăşurată în cadrul proiectului.
Metodologia poate fi consultată aici: ACCESEAZA LINK