Program Birou Acte Studii

IMPORTANT

ANUNȚ ELIBERĂRI ACTE DE STUDII

Din motive obiective, marți, 05.04.2022, nu se eliberează acte de studii.

Începând de miercuri, 06.04.2022, se vor relua activitățile de eliberare conform programului afișat.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pentru eliberarea actelor de studii NU se mai fac programări online (platforma nu mai este funcțională). Actele de studii se eliberează prin prezentarea la Biroul Acte de studii (Calea Mărășești nr. 157, Corp D, Et. I, Cam. 122, în următorul program:

Program cu publicul:

Luni: 8.30-15.30
Marți: 12.30-15.30
Miercuri: 12.30-15.30
Joi: 12.30-15.30
Vineri: 12.30-15.30

 

Secretar universitate: Prof. Corina-Oana CIOBANU
Contact: Calea Mărăşeşti 157, Bacău - 600115, România - camera 122, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Documente necesare pentru ridicarea actelor de studii:

  • Buletin de identitate / Carte de identitate / Paşaport valabil;
  • 2 fotografii color format 3/4 (tip carte de identitate), pe hârtie fotografică poroasă (care să ţină ştampila - spuneţi şi verificaţi acest lucru la studioul foto). Nu faceţi poze îmbrăcaţi în haine de culoare închisă întrucât nu se poate citi ştampila. Lipirea unor poze necorespunzătoare se face pe propria răspundere, cu semnătură în acest sens pe cotorul diplomei. Eliberarea unei alte diplome cu fotografie corespunzătoare se face pe cheltuiala titularului.

Diplomele se pot ridica personal sau cu procură prin notariat (procura va conține următoarea formulare „ Subsemnatul/a ..(1)... împuternicesc pe ...(2)... să se prezinte și să mă reprezinte la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău pentru a-mi susține drepturile și interesele în legătură cu eliberarea și ridicarea actelor de studii emise de Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău pe numele ...(1)..., cât și a actelor în original de la dosarul meu personal” ), în original. Absolvenții care locuiesc în străinătate și care nu pot să-și ridice diplomele personal vor face procură la Ambasada sau Consulatul României în țara de rezidență sau la un notar care are „Apostila de la Haga”.

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal